diumenge, 22 de maig del 2011

Comparem la dieta d'abans i l'actual:

Comparem la dieta d'abans i l'actual:

Informe sobre l'alimentació:
Per comparar la dieta d'abans i l'actual hem fet un estudi i hem preguntat als nostres pares i avis. Les conclusions d'aquest informe es mostren a continuació.
Respecte al tipus d'alimentació d'abans podem dir que el consum tant de carn o de peix era més reduït. Com a conseqüència, l'alimentació era menys variada però més sana, ja que no existia el que hui anomenen "menjar brossa". La dieta d'abans es basava més en el consum de menjar de cullera.
El consum ha canviat en els aspectes següents: s'estalviava més, ja que s'aprofitava més i no podien triar els aliments que volien menjar. A més, antigament no hi havia menjars precuinats, congelats o menjars ràpids.
Els hàbits amb el temps també han canviat. Actualment, els homes s'estan incorporant més en les faenes de la casa, ja que abans a les faenes de la llar es dedicaven exclusivament les dones. Antigament anaven a comprar diàriament.
Els nostres avis i pares menjaven menjars especials per Nadal i Pasqua. Hi havia menys llepolies i tots els diumenges menjaven pollastre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada