diumenge, 22 de maig del 2011

Valorem la nostra alimentació

Durant una setmana, vam fer un seguiment del que menjàvem cada dia, per poder valorar-la desprès.

Ací us deixe el meu escrit:


Valorem la nostra alimentació:

Analitzant el que he registrat al meu diari alimentari, he de valorar la meua dieta tenint present la freqüència amb què menge els diferents tipus d’aliments.

El temps dedicat a fer activitat física és correcte, però depenent dels dies. A més, el consum d’aigua és també acceptable, encara que quan notem que tenim set ja estem deshidratats.

El consum de cereals ha de ser diari, entre quatre i sis racions. La meua dieta acompleix aquesta part, ja que el pa es troba en els esmorzars i berenars i els cereals en el desdejuni diari, a més dels dies que puga menjar pasta o el menjar incloga creïlles o arròs.

A més d’aquests hidrats de carboni, també és important les verdures, fruites i hortalisses. Aquest apart l’acomplisc la majoria dels dies, però he d’intentar augmentar el consum d’aquests aliments.

També, un dels fonaments de la dieta mediterrània és el menjar de cullera, que es basa en els llegums. He d’incrementar el consum d’aquest tipus d’aliments.

Les principals fonts de proteïnes són el peix i el marisc, la carn i els ous. El consum de cada grup ha de ser de tres a quatre vegades per setmana, cosa que cumplisc en tots els casos excepte en el d’ous, que menge menys del recomanable.

A més, hem de menjar lípids, però dels insaturats, en els quals es troba l’oli d’oliva, que s’ha de prendre diàriament. Així mateix, s’ha de prendre de tres a set vegades per setmana fruita seca de tot tipus, el meu consum en aqueix aspecte és correcte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada