dilluns, 15 de novembre del 2010

Opinió de la cançó ítaca

Prèviament, vaig posar una entrada al blog amb la cancó Ítaca, però ara em dedicaré a opinar sobre el que em sembla aquesta cancó.
La cançó parla de les etapes de la vida a travès de les metàfores.
En la primera part ens intenta ensenyar que mai has de perdre l'esperança, ja que la vida és tot un regal i cal aprofitar-la.
En la segona part ens explica que encara que en la vida ens trobem entrebancs o barreres que ens frenen, hem de superar-los. Per això també, si tenim algunes opcions o possibilitats serà més fàcil solucionar els nostres problemes.
En la tercera i última part ens diu que per molt que avances, que viatges, que aprenques... has de tenir present els teus orígens.

Quan vam parlar a classe de la cançó no la coneixia, mai havia sentit parlar d'ella, i en un principi no l'entenia, ja que el missatge que transmet no el diu explícitament, sinò a travès de la metàfora. Ara, una vegada analitzada he de reconeixer que és un poema preciós, que ens ensenya valors de la vida. Respecta a la cançó de Lluís Lach, no és dels meus cantants favorits, però amb aquest poema tot és preciòs.
Escolteu-la!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada