dilluns, 29 de novembre del 2010

Comentari del curt alguna n'ha fet

Alguna n'ha fet és el títol del curt fet per un grup de professors i un grup de persones del centre d'estudis de la dona. Aquest curt denuncia la violència de gènere, per creure que les dones són inferiors als homes i que elles sempre tenen la culpa.


Aquest tipus de violència és tant física com psicològica. Un 90% de les vegades que les dones són víctimes de les seues exparelles i parelles no és la primera vegada que han sigut malctractades i, per por, no han denunciat aquest fet. Entre tots, hem de lluitar en contra d'aquestes injustícies.


El vídeo està molt bé, ja que només amb una imatge molt senzilla d'una aixeta denuncia de manera impactant una dura realitat. Comença amb una aixeta de la qual van caient gotes. Mentrestant, se senten unes veus que diuen moltes frases en contra de la dona, que la fan inferior i sense drets (són les gotes que cauen de l'aixeta). Cada vegada, la pila es va omplint més d'aigua fins que arriba un moment que és plena i una mà mata, ofegant-la en l'aigua, una dona. És com el refrany que diu: "La gota que vessa el got".


Ací teniu el vídeo perquè reflexioneu una estona:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada